Always when you're around


Visst är den väl ändå för söt?

Årslista

- Vem har stått mig närmst under 2008?
Oj, det är rätt många. Men jag ska räkna upp dem. En efter en.


Min mormor, hon har stått mig allra närmast. Hon har alltid gjort och kommer alltid att göra. Hon har hjälpt mig när jag haft mycket att tänka på. Hon har fått mig att göra klart det där lilla extra istället för att tappa lusten. Hon har fått mig att inse att livet inte alltid handlar om här och nu, utan också om då och sen. Någonting hon påminner mig om varje dag är hur mycket hon älskar mig. Min fina underbara mormor. Livet skulle inte vara lätt utan dig.


Kimilia, en utav mina absolut närmaste vänner som alltid har funnits där för mig under årets gång. Hon är en tjej som jag ringer om jag behöver reflektera med någon om någonting. En stark tjej som alltid vågar stå för den hon är och för det hon tycker. Hon har hjärna och kapacitet för att uppfylla alla mina drömmar och mål med livet. Jag vet att hon inte bara finns där för mig i de bra stunderna, utan även i de dåliga stunderna då jag kommer att behöva henne som mest.


Sarah-Kate, min klassmate. Min stjärna, mitt underbara hjärta. Vi har haft många upp och nergångar i våran relation. Men under året som gått har vi båda lärt oss att man inte kommer någonstans på att ta den andra förgivet. Hon har definitivt stått mig närmast. Jag har alltid ringt henne. Hon har alltid skrattat åt mina knäppa idéer, samtidigt som hon har stöttat mig i dem. Hon är en stjärna på klar himel. En tjej jag aldrig skulle tveka på att ringa ifall det skulle vara någonting.


Jeanette, alltid god och glad, söt och otroligt vacker. Denna tjej är en otroligt positiv person. En person som man blir glad, och framförallt lycklig av att vara tillsammans med. Vi tänker oftast lika och det gör att vi fungerar så bra ihop. Vi har gråtit och vi har skrattat tillsammans under årets gång, och även i de svåraste studerna har vi funnits där för varandra. Hon är en tjej som jag kan vara mig själv med, en tjej som vet hur jag är och vad jag har varit med om. Jag behöver inte alltid berätta klart meningen, för hon vet hur den slutar. Hon förstår mig som ingen annan.


Josephine, min låtsas syster. Vi bor nära varandra och hänger ofta tillsammans, vi är lika och därför tror folk alltid att vi är syskon. Vi har samma humor och gillar samma saker. Även om vi faktiskt inte känt varandra sådär jättelänge så vet jag att våran vännskap är här för att stanna. När man är sugen på en lugn hemmakväll med några glas vin är Joey mitt förstahandsval, och inte bara då, utan om man vill gå ut över huvudtaget. Vi vill gå till samma ställen och har alltid roligt tillsammans.


Kristoffer, min underbara, fina pojkvän. En människa som jag alltid kommer att ha stor respekt för. Han är otroligt smart och han kommer att gå otroligt långt i livet. Mitt liv har förändrats ganska radikalt sedan jag blev tillsammans med honom. Men inga dåliga förändringar enligt mig, mer än att jag kanske har lite mindre tid för alla andra nu eftersom att det kommer in en till närastående till mig. Han vet hur han ska trösta mig och finns alltid där. Skulle jag ringa mitt i natten och vara förtvivlad över någonting så skulle han komma. Jag vet det. Han betyder så mycket för mig och jag vet vad vi har tillsammans.


Mamma, utan henne skulle jag inte vara den jag är idag. Vi har fått en sådan fin kontakt. Jag kan prata och skoja med henne om allt och hon tycker fortfarande om mig för den jag är. Hon låter mig vara den människan jag vill vara och hon stöttar mig i det jag gör, även om hon ofta har starka åsikter, precis som sin dotter. Hon föddes för att älska andra och kärlek föder kärlek. Det är min mamma bra på. Att älska. Hon visar ofta hur mycket hon faktiskt älskar mig och även om jag inte alltid tänker på det så gör hon så mycket småsaker som underlättar för mig. Älskade mamma. Ingenting vore jag utan dig.


- Blev jag kär under 2008?
Ja det blev jag, i mitt livs största kärlek.


- Vilka låtar kommer att alltid påminna mig om 2008?
Forever, Waiting on the world to change, DVNO, Just dance och många fler


- Vilket datum från 2008 kommer jag alltid att minnas?
14 april


- Vad gjorde jag under min födelsedag 2008?
Hade en tjejmiddag som inte blev allt för bra. Blev inte sådär jättelyckat, men hey, krogdebuten var ju redan bruten so who cares.


- Vad planerade jag att göra 2008 men som inte blev av?
Jag tror faktiskt inte att jag planerade att göra någonting som inte blev av.


- Vilka länder besökte jag 2008?
Österrike och Egypten


- Vad gjorde jag 2008 som jag aldrig gjort förut?
Jag reste utomlands med min pojkvän.


- Vad spenderade jag mest pengar på under 2008?
Cigg tror jag. 50kr om dagen är ju inte att rekomendera. Annars kläder, resor och alkohol.


- Mitt största misstag under 2008?
Tror inte jag gjorde några större misstag vad jag kan komma på.


- I korta drag, var 2008 ett bra år?
Ja, det bästa året i mitt liv. Jag har tänkt till och nu vet jag vilka människor som verkligen betyder någonting för mig. Vilka jag kommer att ha kvar i mitt liv och vilka jag prioriterar långt före alla andra. Jag har också lärt mig att det lönar sig att vara ärlig, inte bara mot andra utan också mot sig själv. Jag har fått en så mycket bättre kontakt med min pappa, vilket jag är otroligt glad över. Men ja, året har varit otroligt bra, och bättre kommer det att bli.


- Planer för det kommande 2009?
Studenten och allt vad det innebär som är helt säkert. Sen får tiden utvisa.


Leffe's partyskiva i lastbilen

Dagen igår och idag har varit jättemysiga. Jag och jeanette red båda dagarna. Så mysigt att få vara i stallet och bara pyssla och så. Men det har hänt en hel del andra saker också.

Imorse hade vi ställt klockan på 10.00. Men jag vaknar av att jeanette kommer inrusande i rummet och skriker 'vakna, vakna!! Det är en räv utanför!!' Min första tanke, nyvaken som jag var, att hon var tokig. What the fuck, har hon aldrig sett en räv tänkte jag bittert, tog täcket runt mig och gick ut för att se. Utanför huset kunde jag skåda en Jeanette, mata en räv med köttbullar. Jag blev genast nyfiken och ville mata jag också. Jag ville se om räven vågade äta från min hand, och det vågade han minsann. Ganska roligt uppvaknande, och räven var hur söt som helst. Som tur var så fick jag massa bilder på den, så jag kan visa er.

Efter det hektiska uppvaknandet åkte vi till stallet. Stenis och Bobo kom förbi också och de båda testade på att rida, haha! Sen åkte vi till barkarby outlet, men hittade ingenting. Skjutsade hem Jeanette, hem till Stenis, hämta saker inför imorgon och sen hem hit. Hem ljuva hem.

Nu ska jag duscha, sen förbi Josephine och sen hem och sova. Är dödstrött.







Where can I park my horse?

Idag vaknad jag vid tio, naturligtvis inte av mig själv, men ändå. Jag skulle hinna åka till skomakaren som ska fixa mina skor så att jag kan ha dem på nyår utan att dem slits. Jag tror han blåste mig på pengar, men det spelar ingen roll, bara han gör ett bra jobb. För han har ju faktiskt mitt liv i sina händer just nu.

Vid 1 ska jag hämta skorna och sen efter det åker jag direkt till stallet med bästaste Jeanette. Blir en härlig ridtur tillsammans med bästa vän. Efter så åker vi hem till henne och jag stannar där tills imorgon. Jag ska försöka få med mig kameran så att ni kan få se lite bilder.

Ha en bra dag allihopa! Och tänk vilket fint väder det är ute.

Ps. Jag saknar dig redan Sarah-kate. Ds.

Keep on rising

Igår var jag ute på världens mysigaste ställe tillsammans med Josephine och drack världens godaste drinkar. Kvällen kunde inte bli bättre.

Så vad hände mer igår? Bortsett från min kväll med Joe. Jag var först i skärholmen med en gamal vän och köpte ett par skor, supersnygga och superhöga. Sen köpte jag massa annat. Vi åkte in till stan, jag bytte mina gucciskor till ett annat par (dyrare par) och sedan gick vi till NK där jag och stenis slogs om vem som skulle gå på vems avdelning. Det resulterade i att vi delade på oss. Jag kom ut från NK tomhänt, medan stenis hade köpt ett par jeans. Tanken var väl att jag skulle hitta något för presentkortet jag fick, men allt jag ville ha var slut. Kanske ska jag spara det och köpa min snygga burberryväska? Med tanke på att jag bara behöver lägga ut en liten summa själv. Time will tell.

Och här sarah-kate, min älskade mate, som åker till England ikväll. Du ville se mina älskade skor. Så here it comes.



Om det finns en himel, så är jag redan där. Med världens bästa familj, pojkvän och några otroligt fina vänner så måste jag troligtvis vara en av världens lyckligaste.

Wonderful Christmas

Jag fick hur mycket fint som helst igår. Men den bästa julklappen fick jag av Kristoffer. Kan ni gissa vad jag fick? Nej jag antog väl det. Jag fick ett par skor från Gucci, och jag säger bara oh my, im in love! Sen fick jag också ett rätt saftigt presentkort på NK av Stenis. Så jag blev mer än glad! Sen av Stenis mamma och pappa fick jag två supersöta tjocktröjor från Gant, åh dem är så himla gulliga! Sen blev det massa smink, lite kläder, presentkort etc.

Skorna får ni se en annan dag, jag har inte riktigt tid just nu..


I try to black it out, but it plays again

Lusten inför julafton tappade jag för någon timme sedan. Samma timme som jag hittade brev från dig, till mig. Bilder på oss två tillsammans. Små stenar som vi hade målat hjärtan på. Det är så länge sen nu, men ja, jag saknar dig ibland. Jag önskar att det fanns en adress till himlen, för i så fall skulle jag sända dig lite julgodis och några bilder på oss två. Min fina ängel, jag glömmer dig aldrig.


Sweet monday

Igår sov både älsklingen och Jean1 här. Så det var mysigt. De båda jobbade idag så dem gick tidigt imorgon och jag vaknade strax därefter och gick ut med Wilma. Nu ska jag strax hoppa in i en dusch och sen sminka mig och lite så. Idag ska jag släpa omkring på Sarah i stan för att hitta mina julklappar, men som tack ska jag bjuda på fika och cigg.

Men nu måste jag skynda mig om jag ska hinna. Hoppas ni får en bra dag, min kommer troligtvis bli ganska hektisk. Tur att jag har min Sarah-Kate!

Im sorry for the words i didn't say

You think that on my side, the grass is green. But you don't know where I have been.

G is for Gorgeous


I <3 Joe

Jag har kommit underfund med att Josephine är en utav mina närmaste vänner, eller snarare mer som en syster. Hon vet allt, kan allt, gör allt.

Idag efter skolavslutningen gick jag hem till henne och drog med henne in till stan. Vi skulle hitta lite julklappar, det resulterade ju naturligtvis i att vi bara hittade saker åt oss själva, haha. Sen mötte vi upp stenis och han bjöd mig och Joey på både middag och några glas vin, så det tackar vi för. När vi skulle hem frågade A om vi ville med upp och dricka lite öl och vin, så vi gick dit. Fixade och donade lite. Jag och Joe beslöt oss för att åka på 'sparesa' tillsammans. Vilket egentligen betyder Ibiza och Privilege. Så nice.

Nu ska jag krypa ner i sängen. Hoppas ni får en trevlig kväll, precis som jag.

<3

Tomas Sabo, ren jävla kärlek.


I love me






Jag glömde säga!

C älskar mig. Det är bara så. Nu kan jag linda honom runt mitt finger.. Mohaha.. Jag är så elak, men så jävla älskad.

Utan dig

Jag har lärt mig att idag
inte ta någonting för givet
dumt nog trodde faktiskt jag
vi tillsammans skulle genom livet
för aldrig har väl något
känts så rätt
du och jag, vi va som ett

Utan dig
ska vi för alltid ta adjö
vill jag hellre dö
än tvingas leva ensam utan dig

Klart vi grälat då och då
skrikit högt till nån har gråtit
men då problemen varit små
älskat sedan du förlåtit
kanske är jag lite väl naiv
men aldrig känt mig så full av liv

Utan dig
ska vi för alltid ta adjö
vill jag hellre dö
än tvingas leva ensam utan dig

Tradera är allt bra märkligt

Jag har ingenting att göra. Sarah kom hit och drog upp mig ur sängen, nu ligger hon själv och sover i min soffa. Så jag beslöt mig för att gå in på tradera och hitta roliga och konstiga saker, och visst kan man hitta mycket.

Jag hittar ex. en skyltdocka i 'fint skick' för 510 svenska riksdaler. Men en skyltdocka är väl alltid i fint skick? Så länge inte någon har tagit fel på skyltdockan för att vara en barbara. Nej nu är vi långsökta, tillbaka till konstiga fynd.

Jag fyndar också en rullator. Någonting jag kanske ska köpa i julklapp till min vän P. Haha.. Gå in själv och fynda sjuka saker. Men jag måste bara påpeka att majoriteten av sakerna är sexleksaker.

Ibland spelar livet oss ett spratt

Hemma, lite halvseg och inte ett dugg pluggsugen. Har ett arbete som ska vara klart imorgon, men jag hittar ingen glöd. Men jag ska ta tjuren i hornen och sätta mig, snart. Om en stund, jag ska bara sa alfons åhberg.

Annars väntar jag på att stenis ska komma hem med en påse cheesballs och lite annat smått och gott.
Sen ikväll ska jag över till Joe och chilla lite.

My love



I love the way you smile when I look in your eyes
I love the way you laugh when I try to be funny
And how the tears roll down your face
When I say no one could ever take your place

Cause baby when you sleep I watch you breathing
Baby when you dream I dream with you
Cause everywehre you are is where I want to be
it's true
Everything you do makes me know how much I love you

The way you touch my lips right after every kiss
And softly whisper that I'm your everything
The way you pray our love won't die
Everynight just before you close your eyes

And I believe some things are meant to be
Sure as there is love yours was meant for me

Hilt0n

Sådär, nu är nyår bokat och klart. Det blev inte kaknäs som vi hade tänkt oss först, utan ist är vi på Hilton. Så får vi ju riktigt nice sällskap också ;). Äh, nu ska jag klä på mig och göra mig iordning, ikväll blir det middag och lite så.

Waiting on the world to change

Egentligen har jag ingenting att skriva. Så det blir inte mycket skriva för min del. Däremot får ni en bild på mig, och mitt livs största kärlek. Och ja, jag vet att det är mycket bilder på min katt, min hund och nu min gamla gubbe. Men så är det, och det får ni leva med. Jag älskar djur och kommer alltid att göra.





Julkort

Nu har jag tagit bilder på Wilma och gjort mormor och morfars julkort. Blev helt okej, om man tänker på hur lite tid jag har att göra det här så det blev ingenting avancerat.

Här är i alla fall bilden som ska vara på kortet.


Hon är ju bara fööör söt..

Time to sleep

Det var supertrevligt hemma hos Jossan, blev inte ett glas för mycket, haha.. Nu har jag fixat min söta ipod med massa bra musik. Nu ska jag krypa ner under täcket och somna sött, för imorgon väntar en lång dag med fika hos stenis kusin, fixa lite saker hemma hos mormor, middag med jossan och andreas och sen måste jag plugga också. Tror ni jag hinner allt? Jag tror. Jag är superwoman.

Förresten har jag världens finaste vänner, en underbar pojkvän och världens bästa föräldrar. Lyckligt lottad är vad jag är.



Min fina prinsessa..

Joe<3

Nu ska jag hem till Joe. Med mig har jag två flaskor vin. Ska bli så himla roligt. Hoppas ni får en skön fredagkväll, för det kommer jag att få!

Nu ska ni få en bildshow här i bloggen!

Okej, det här var jag för några år sedan.. Hahahah! Enjoy..




13/14 år, hahahah, lite mycket smink


14/15 år


15/16 år


15/16 år


15/16 år


15/16 år


16 år


16/17 år


17 år


Är det någon skillnad tro? Haha..


Sarah-kate, my best mate!

Once in a while when the rain keeps falling
You don't know what you're gonna do
Once in a while when your heart is calling
And nobody will listen to you

I'll be there, I'll be there
Whenever you need me
I'll be there.

Tjejen som aldrig slutar att förvåna oss..

High on you



I know you know the way I feel
And I need your love for always
Cause when I'm with you
I fall in love
Again and again and again, baby

Jag har blivit en pluggis.

Rubriken säger ju egentligen det som jag tänker berätta för er nu. Istället kan jag ju sitta här och ordbajsa lite för att ni ska ha någonting att läsa om.

Så, vad ska jag skriva? Den här morgonen var inte så trevlig som den kunde ha varit, men det är väl sådant som händer. Jag är i alla fall på bra humör och ska alldeles strax kila till skolan. Idag blir det religionsplugg hela långa dagen. Sen blir det sova. Egentligen vill jag ju gå ut ikväll, men skolan är trots allt lite viktigare för mig.


Jag är inte alltid ond.

Ibland kan jag få så dåligt samvete. Men det är mycket sällan. Det värsta jag kan ha på mitt samvete är när jag har glömt bort att ringa min mormor eller inte haft tid att hälsa på henne. Hon är ju det bästa jag har!

Nu kom jag precis hem efter en lång färd med sarah på en inte allt för trevlig buss. Men det är sådant som händer helt enkelt.



Bilden är tagen av min mormor. Min fina älskade mormor!

I cant help that I..


Jag är duktig.

Nu har jag varit i skolan och fixat lite bilder på nobelpristagaren i medicin. När jag ändå var där så gick jag ner och lyssnade på hans föreläsning. Mycket intressant faktiskt.

Ikväll ska jag träffa Jeanette. Vi ska väl göra allt det som vi brukar göra, dvs. vi brukar åka hem till mig, bestämma oss för att åka in en måndag och ta några drinkar, blir arga över att i stort sätt ingenting har öppet då vi blir taggade på att gå ut. Vi käkar lite korv med mos och åker hem. Fulla, men fortfarande glada. Mihihi..

Här har ni en bild på en av världens vackraste. Jag måste bara tillägga att jag älskar den här bilden.



Till dig Sarah, även kom ihåg

Ringa allduplo, ev. besöka. för tryck ang. projektarbetet. Det var då förresten en mycket trevlig man jag pratade med.

Nu ska jag strax kila till skolan för att prata lite med den mystiske mannen som fick nobelpriset i medicin. Ta lite bilder och ja, ni vet, det gamla vanliga. Intervjuv och blablabla.

I dont like it

Vet ni vad jag mer hatar? Människor som äter! Det kan omöjligt finnas någonting vidrigare att titta på. Det är okej till viss del, men just mat äcklar mig. Jag gillar inte mat något speciellt heller så det kan ju bero på det. Det enda suget jag kan känna är efter ostbågar, efter cigg och sprit då såklart. Nog är jag lite retarded också, men fan så jävla underbar.

Vet ni vad jag hatar?

Tråkiga människor. Blyga människor. Otacksamma människor. Opåhittiga människor. Lata människor. Nyktra människor.

Helvete vad bitter jag är. Skolarbeten som dunkar i mitt huvud, en lever som kurrar och en trött pojkvän med dubbelmoral som var ute igår.


Pokerface

Nu efter många timmar så har jag inte kommit långt alls på mina alla skolarbeten. Istället har jag roat mig med annat.

Jag mötte Josephine vid pizzan, snackade en hel del skit om helgens bravader, den kommande framtiden och you name it. Vi kom i alla fall fram till att Joe har rabatt på en hel lista med ställen. Så shoppa ska vi. Rabatt är ju aldrig fel? Sen bestämde vi också att vi skulle gå på hundmässan på lördag. Sen ska jag ju faktiskt få låna Joes lägenhet också, det kan ju bli rätt nice. Testa på att bo själv, lite läskigt bara. Haha. Vart vill jag komma med det här? Ingenstans. Vill bara säga att den kvinnan är otroligt underbar.

Nu sitter jag hemma. Borde egentligen ta fram religionsboken. Men vart hittar man orken? Väntar på min vän S också som ska sova här ikväll. Aldrig fel med sovsällskap, röksällskap.

Fredag imorgon. Det vet ni vad det betyder.

Att göra lista

Psykologi inlämning 3/12
Europakunskapsprov 8/12
Religionsprov, islam 8/12
Samhälls inlämning 9/12
Religions inlämning 12/12
Religionsprov, kristendomen 12/12
Europakunskaps inlämning 15/15
Matte C prov 15/15
Idrottsarbete 17/12

En hel del kvar som ni ser.. När ska detta helvete ta slut?

Bara för att påpeka

Sarah var mycket glad när hon kom hem till mig. Jag själv var mycket bitter. Jag hade gått upp onödan, igen. Sen hade jag och S planer på att gå till skolan vid 10. Men vad tror ni händer? Jo, vi båda somnar i min soffa. Efter en stund vaknar jag av att det ringer i min mobil och då ser jag att det står "Sarah-kate", what the fuck tänker jag. Har hon dragit till skolan utan att väcka mig? För hon låg nämligen inte kvar i soffan.

S: Hallå
G: Hallå
S: Vi måste gå på projektarbetet om 20 minuter
G: What the fuck är du? Är du i skolan?
S: Nej, jag ligger i sängen
G: Aha, jag kommer

*klick*

Sen gick jag in till min säng. Där låg hon, med kläderna på under täcket och halvsov. Jag skulle bara lägga huvudet i sängen för ett ögonblick för att sedan gå upp igen. Men sen vaknade jag igen vid kvart i ett av att Sarah sa att vi skulle gå på matten.

Snacka om att vi var trötta! Och för att tillägga så hade vi då snozat sen klockan 10, VAR FEMTE MINUT! Nåja, det var den dagen.. Hahah..

/Gabriella

Taxi stockholm är inte okej

Nu tänkte jag att jag skulle avreagera mig lite från helgens dumheter. Jag tänker ta ut mina aggressioner på ingen annan än Taxi stockholm.

Efter lite för många glas vin hos några australiensare i älvsjö kände jag behovet av att komma hem säkert. Jag var liksom i nowhere Örby och åt vilket håll jag än tittade åt såg jag bara fula äckliga små villor som såg ut som sommarstugor och jag försöktes förgäves minnas taxiresan dit. Vilket håll kom taxin ifrån, hur ska jag gå, kan man ens gå? Det var frågor som snabbt snurrade omkring i min snurriga skalle. Jag bestämde mig sen för att ringa e taxi. Mitt val blev Taxi stockholm, det ända nummret jag kunde utantill och som jag alltid har åkt med förut.

Jag: Hej jag är vid *** vägen 125 och jag önskar en taxi!
Hon (kärringen): Vi har tyvärr inga bilar i det området.
Jag: Men ni kan väl skicka en bil, jag kan vänta?
Hon: Nej
Jag: Men jag vill komma hem?
Hon: *klick*

Okej, samtalet kanske inte var riktigt sådär. Det kanske var lite förfinat. Men hallå, älvsjö? Det är väl ändå inte så öde, men tydligen har jag trott fel. Jag får sluta hänga ute i hooden, för man kommer ju aldrig hem därifrån. Det roliga var att jag vet att jag ringde minst 15 gånger och frågade om dem inte kunde skicka en bil dit. Men hon envisades med att var bitchig och bara lägga på. Nej tack och hej äckliga Taxi stockholm. Jag som var en trogen kund.

Vill ni veta hur det slutade? Min pojkvän fick komma och hämta mig.

Nu har jag lekt i PS

Som ni ser på bilden nedan så har jag lekt lite i Photoshop. Men jag vill ha en nyare version för allting fungerar inte riktigt som det ska så man får fixa och trixa lite själv. Därav det inte så superbra resultatet. Men jag bjuder på bilden ändå.



Ja ni ser. Inte det bästa resultatet. Men jag är under upplärning.

/Gabriella

RSS 2.0