Goodbye

Hejdå bloggen..

I've realised I'm nothing without you, keeping you close to me is all i want to

Du har bara gjort mig så besviken. Jag önskar att du visste, önskar att du förstod. Hur kunde du inte berätta allt för mig, för den du påstår är din bästa vän? Jag förstår inte. Kanske är det meningen också. Man kan inte alltid förstå vad som händer, men det här, det är som att vara i en svart tunnel utan slut.

Jag hoppas att du inser, jag hoppas att du kommer att förstå. Du har varit med mig hela livet, och låt inte någonting sådant här krossa oss. Lova mig det. Lova mig att försöka förstå.

Im still standing here, and you're miles away. But there's nothing who can keep us apart.


Schmack



Du är det bästa jag vet.
Min bästaste bäste vän.

Konsten att kunna sticka

Nu sitter jag hemma hos Alex. Jag äter chips (mums) och alex stickar. Han är grym. Jag är grym. Jag är tjock, eller kommer i vilket fall som helst att bli det om jag fortsätter i den här takten.

Ikväll ska jag plugga, all night long. Har en hel del kvar att göra. Men kan glädja mig åt att nästan hela mitt samhällsarbete är klart iaf. Good for me!

Igår fyllde Sarah-kate min mate år och jag hoppas att hon hade en underbar dag för det är hon värd. Nu ska jag fortsätta svulla chips och vara lite social.

So long suckers!

After all, you're my wonderwall, M

Ibland kan jag komma på mig själv med att sitta och tänka tillbaka och undra hur livet hade sett ut om jag hade fått stanna. Men jag har insett att det inte ger mig någonting, jag blir snarare bara desperat i sökandet efter svar på mina många frågor. Jag vill bara säga att en av dem personerna som har betytt allra mest för mig igenom alla år är du M. Jag har alltid sett upp till dig och du har nog alltid varit min största förebild.

Jag säger precis som min mormor sa till mig "alla borde ha en pappa som honom".

Förresten var det mycket trevligt igår innan Berns. Supergod mat, härliga människor. Gamla favoriter. M.brorsan var där, och jag tyckte ju att han var så himla cool när jag var liten, och då ska ni bara veta hur cool han var nu. Alex träffade jag, min favorit, vi är verkligen jing och jang, så som det alltid har varit och som det alltid kommer att vara.

Det blev massa minnesprat och massa skratt. Tänk så mycket de människorna har betytt för mig. Det är nog mer än vad jag själv kan förstå. Nåja, ett lyckorus igår iaf. Mycket lyckat, och jag hoppas att det förblir lyckat.

Städa var det ja.. I vilken ände ska jag börja? Suck...

1 mars

1 mars och vet ni vad det betyder? Att min favorit Sarah-kate fyller 19 år imorgon. Hihi.

"Källaren" på Berns har blivit min favorit, och för att inte tala om deras cosmos. Dem är helt klart bäst där.

Nu ska jag städa. Storstäda. Usch, wish me luck!

RSS 2.0