S-K.H

Sarah-Kate, du är så jävla bäst. Jag lämnar dig aldrig.

Still wonder

Jag är nu hemma hos min älskade vän. Vi har tvättat i tvättstugan hela morgonen, det är ju mycket som ska packas ner när man ska vara borta i tre månader. Snart kommer Ida, Carro och Josse också och då ska vi ha någon form av saftkalas tror jag att det var tänkt.

Imorse var Kimilia så himla gullig, hon köpte nybakat bröd, vitlöksost, en marsipangroda och massa annat gott som vi åt till frukost.

Snart kommer även pappa förbi här, han ska lämna kameran som Kimilia och Felix ska få låna av mig. Jag är ju liksom inte i behov av två systemkameror så dem kan ju lika gärna låna en så att de kan ta massa fina bilder på deras resa.

Kimilia i snygg tvättstugeoutfit, haha


Min söta groda.. Mmm..

G


Sådär såg jag ut igår.


Och det här var liiite av det jag drack igår.

Det var en rolig kväll. Störtfull redan innan klockan var 10, en måndag. Men det är ingenting ovanligt när det är Jean1 och Gab som umgås. Dags att duscha och göra sig iordning. Sover på söder ikväll också, hos min underbara.

Something wierd

Någonting är riktigt konstigt. Vad vet jag ännu inte. Men jag jobbar på det.

Today



Vad säger du sarah-kate, ska vi börja med ngt nytt och sätte lite färg på den här bloggen. Outfitbilder.
Det här är i alla fall min.

T-shirt: JC
Svart liten "jacka": HM
Jeans: Filippa K
Skor: Zara
Klocka D&G

Grönsaks box

När sarah ändå är i farten med att prata nyttigheter, inte för att jag tycker det låter som så nyttigt att bara äta soppor (förlåt sarah!!) men iaf. Gott är det ju med soppa och man ska ju äta det man tycker om. Det går säkert bra. Den tjejen har en tendens att lyckas med allt.

Min mamma har fått för sig att beställa hem grönsaker. Tror hon har ramlat och slagit i huvudet eller något. Det ska tydligen komma en låda med grönsaker hem till oss varje vecka. Nya fräscha och dessutom ekologiska. Tycker det låter som en tokig idé men vi får väl se. Väntar med att få träffa denna  (hoppas snygga) grönsakskille. Hahahaha.. Nej nog om nyttigheter. Jag kan ju iaf vara glad över att hon inte beställde hem frukt för det är så jävla äckligt.

Nu ska jag vara social med Jeanettis. Sov gott och dröm sött om alla grönsakskillar.

Skinny tie



Som jag visste. Bättre än bäst.

I can feel the fire

Det här kan kanske rädda allt. Joe, du är bästbästbäst.

Och Jeani, Gabi och Faddeforah mår bra efter nattens bravader. Dem överlevde hahahhaha..

-

I hear your name whispered on the wind
It's a sound that makes me cry
I hear a song blow again and again
Through my mind and I don't know why
I wish I didn't feel so strong about you

Like happiness and love revolve around you
Trying to catch your heart Is like trying to catch a star
So many people love you baby
That must be what you are

Xperia X1

Nu har jag äntligen köpt min efterlängtade mobil, och den var långt ifrån gratis. Men jag hoppas det är värt det, men än så länge har jag ingenting att klaga på.


Dessutom är jag väl ännu mer ledsen idag, än vad jag varit tidigare. Tanten som skulle bli hundra år dog för några dagar sedan och det gjorde mig mycket ledsen. Sen så är det väl allt och ingenting. Jag kan ibland känna sådan frustration över saker som jag egentligen inte kan styra över. Jag önskar bara att det fanns någon där som sa att allt skulle bli bra. Men men.. Allt är rätt förvirrande.

Nu ska jag leka vidare med min mobil och watching the seasons fly away..

-

Tack grisen för det fina, det kunde inte hjälpas att jag brast ut i gråt helt hejdlöst.
Tack jeanette för att du finns där! Min bästa.

I'm taking a road trip, trying to forget you. But it all, reminds me of you.



This world can be a scary place
And so much love goes to waste
One moment everything was clear
The next it all could disappear


Sick of playing all of these games



Och i slutet av veckan. Då ni.

Look what you made me do, look what I made for you

You found me
When no one else was lookin'
How did you know just where I would be?
Yeah, you broke through
All of my confusion
The ups and the downs
And you still didn't leave
I guess that you saw what nobody could see
You found me

Josephine flygmaskin



Min fina Joey.

.

Snälla, låt det här gå vägen. Pengarna finns, så låt bara tiden göra det också. Om det finns en gud så ber jag på mina bara knän om att min dröm ska gå i uppfyllelse. Det skulle betyda mer än någon annan väska är värd. Det skulle betyda mer än allt för mig.

Dags att sova. Imorgon väntar en lång och jobbig dag.

Don't want my love

Mycket shopping idag, lite skola. Mycket trevligt sällskap, lite sol ute.

Det gick bra hos doktorn imorse. Eller bra och bra, egentligen vill jag ju bara lägga mig ner och gråta. Han skickade en remiss till drottninggatans ortoped så de kommer att kalla dit mig för en undersökning och han trodde också att jag skulle få göra en titthålsoperation med endast lokalbedövning!! Jag kan inte fatta själv, jag trodde jag skulle till rehab, men icke. Det är tydligen helt paj så vad ska man göra. Dumma vårdcentralen, dem kan minsann ingenting. Det har dem nu bevisat för mig.

Efter besöket ringde jag Kimilia (10.00) och hon mumlade något jag inte kunde förstå mer än att jag fattade att hon låg och sov. Jag berättade för henne att jag var hos henne om tio minuter och hon muttrade bittert något som kom in ur ena örat och åkte ut genom det andra. Vi satt hemma och pratade och sen åkte vi in till city där vi shoppade. Det blev en hel del må jag säga. Så nu väntar jag bara på att jag ska köpa min nya mobil, Sony Ericsson XPERIA X1, hihi.

Nu är jag hemma. Väntar på att jossan ska ringa. Jag ska nämligen gå ner till henne och dricka vin. Det förtjänar jag efter en sådan här dag. Sådeså. Hoppas ni haft en lika bra dag som jag! Jag bjuder på en bild. En galen Gabriella i Kristoffers jacka.


Karen Millen

Jag hittade ju den perfekta studentklänningenKaren Millen för några dagar sedan. Men som typiskt är fanns den varken i min storlek. Jaja, bara leta vidare. Det var ju först tänkt att min mormor skulle sy min klänning men hon börjar ju faktiskt bli gammal och det känns så jobbigt att kräva det av henne. Ni ska vet att min mormor är väldigt nogrann och petig med saker hon gör, ingenting ska vara fel. Utan allt ska vara perfekt. Det gillas, men den tiden och orken finns kanske inte längre, men det gör ingenting. Istället ska jag nog beställa min klänning från US, vet några bra sidor som jag inte delar med mig av. Mohah.

På tal om ingenting. Jeanette, Amanda och Chris ska åka till Glasgow den 27e januari, och då kanske jag följer med om jag har tid. Skulle vara superkul att komma bort lite.

Ikväll ska jag hem till Kristoffer, imorgon ska jag till läkaren kl 10.00, och den här gången ska jag inte gå till vårdcentralen utan till pappas läkare. Efter det så kanske jag ska köpa min julklapp och sen möta upp Kimilia för lite rea på NK.

Time to go.

WHAT

I dont know what they want from me. Its like the more money I come across. The more problems I see.

its a beautiful, beautiful seen, it's a soul heaven


Keep it cool, what's the name of this club? I can't remember, but it's alright



En berusad Gabriella, ett berusat sällskap. En helt underbar kväll som jag aldrig kommer att glömma.

Cupcake


Let us die young or let us live forever

Stå alltid på min sida. Jag klarara mig inte utan dig. Min vackraste. Föralltid och längre än det.

Carry on smiling, and the world will smile with you




Mitt nyårsfirande

Jag vaknade för si sådär en timme sedan. Men kvällen igår var oh, så bra.

Det började rätt så stressigt. Stenis skulle raka huvudet och Bobo hade tagit med sig rakapparaten till mig. När stenis har rakat halva huvudet skojar jag om att "tänk om den slutar fungera nu så du får se ut sådär hela kvällen". Den slutar fungera. En arg och stressad stenis vet inte vad han ska göra. Superwoman som jag är så ringer jag Joey och frågar om dem har en hemma, det har dem, så vi går dit. Dricker lite champange och börja röra oss in mot stan, till Hilton.

På Hilton bjöds det på en så stört god skaldjursbuffé med ungsgratinerad hummer, färsk hummer, kräftor, räkor, ostron (jag smakade aldrig! fy!), musslor. Det fanns även oxfilé och chokladfondu till efterrätt. Så vi åt oss mätta och drack massa vin.

Efter en lång middag tillsammans med 10 stycken andra så är vi nu nära tolvslaget. Vi går då alla upp till Eken, Stenis beställer in skumpa och vi tittar ut över hela gamla stan och slussens fyrverkerier. Efter tolvslaget så fortsätter festen på Eken och alla är glada.

Hemgången var däremot det ända som inte blev så jättelyckat, men det bra vägde upp i vilket fall som helst så it doesen't matter. Stenis tappar sitt kort och jag har glömt mitt hemma. Men Bobos pappa kommer och hämtar oss i vilket fall som helst och kör oss hem till mig.

Nu ska jag strax gå och lägga mig en stund igen, trött som jag är. Men först ska ni få se lite bilder på kvällen.

Jag och mitt hjärta på middagen.

Chokladfonduen var så jävla god

Mina två, Joey och Stenis

Jag högg in

Hörde jag skål var någonting som sas flitigt under kvällen

Lägg märke till mitt liv på fötterna, mina skor.

Tolvslaget kom


Jag fick en nyårskyss

Det blev en "parbild"

Alla började bli crazy

Jag försökte göra Andreas till en pirat

Joey bar en snygg slips på huvudet

Och det gjorde även Andreas, jag själv satsade på pälsmössan

RSS 2.0